Az expónk meghirdetéséhez tökéletes tintapatront szereztünk

Azt érzem, hogy az általános, fizikális szociális érintkezéseink egyre ritkábbak lesznek. Különösen a világjárvány kezdete óta rengeteg dolog digitalizálódott és lassan érezni kezdjük ennek a negatív, illetve pozitív hatásait. Jó része is van, hiszen bárhonnan kapcsolódni tudunk az emberekhez, viszont az igazi kapcsolatok kialakításához szerintem a fizikai közelség is szükséges. Ezért szerettem mindig is az expókat.

Ezeken az eseményeken személyesen át tudjuk adni azt, hogy mi a cégünknek a célja. Emlékszem például, hogy mennyire megnyugtató volt, mikor az egyetemek között kellett választanom és egy ilyen expón megkérdezhettem a diákokat, hogy mit gondolnak az egyetemükről. Szerintem a cégeknek óriási kihagyott ziccer, ha nem jelennek meg ilyen expókon. Hiszen hogyan másképp ismerhetnénk meg őket igazán? Az interneten bármit lehet mondani, személyesen viszont minden egy fokkal őszintébb.

Feldobtam az expó szervezésének az ötletét a cégnek is, ahol dolgozom. Mindenki egyetértett velem és megbíztak az expó reklámozásával. Hazaérve rögtön elkezdtem gondolkozni azon, hogy miképp fog kinézni a plakátunk, amikor az első probléma feljött. Este felhívtak az irodából, hogy tintapatron kell a nyomtatóba. Szerencsére én szinte rögtön tudtam a választ a kérdésre. Korábban vásároltam már egy Nyomtatóalkatrész nevű oldalon és nem csalódtam bennük az utóbbi alkalommal sem.

Az oldal maga nagyon felhasználóbarát és könnyedén navigálható. A színei kellemesek a szemnek és mindig energiával leszek eltöltve, mikor meglátom a zöld és kék logót. Tehát látszik, hogy időt szántak arra, hogy az oldal kinézete igényes legyen. A kialakításra sem lehet panaszom, mivel ez is mesterien lett kitalálva. Ahhoz, hogy a tintapatron részleget elérjem, nincs szükségem többre, mint két kattintásra. A felső menüből kell kiválasztani ezt a kategóriát. A menü böngészése közben észrevehetjük, hogy nem csak tintapatron árulására szolgál ez az oldal, hanem mindent be tudunk szerezni, ami a nyomtatónk megfelelő működéséhez szükséges.

De elég az oldal bemutatásáról, itt az ideje, hogy a tintapatron kategóriáról beszéljünk. Amint rákattintunk erre a részlegre, rögtön öt fontos opciót biztosítanak számunkra. Mégpedig azt, hogy milyen márkájú tintapatronra van szükségünk. Mindenkinek megvan a preferenciája a nyomtató márkákban és nem kell kompromisszumokat kötnünk akkor sem, ha tintapatron vásárlásra szánjuk el magunkat.

Mindig is zavarba ejtettek a nyomtatók. Rendkívül félelmetesnek tartottam azt a pillanatot, mikor kifogyott a tintapatron. Mióta azonban megtaláltam a Nyomtatóalkatrészek oldalt, pontosan tudom, hogy nincs semmi okom aggodalomra. Egyszerűen meg kell néznem azt, hogy milyen a nyomtatóm. Ez általában ki szokott írva lenni magára a gépre, de azért érdemes megnézni a nyomtatóhoz kapott használati útmutatót is. Ha megtaláltuk a gép típusát, akkor egyszerűen csak ki kell keresnünk a Nyomtatóalkatrész oldal listájából. Szerencsére ez betűrendbe van rendezve, úgyhogy nem lesz túl sok gondunk azzal, hogy rátaláljuk a mi nyomtatónkra.

Ha ezen is túlvagyunk, akkor megtekinthetjük, hogy milyen tintapatron ajánlatok érhetőek el az adott géphez. Az árakat a termékek képei mellett feltüntették, úgyhogy nem kell nagyítóval keresgélnünk, vagy extra oldalakat megnyitnunk. Érdemes betárazni tintapatronból, hiszen sosem tudhatjuk, hogy mikor lesz szükségünk a következő adagra. Ráadásul a Nyomtatóalkatrész oldalon még kedvezményt is kapunk, ha többet vásárolunk egyszerre ugyanabból a termékből. Ezeket az árakat kékkel és zölddel emelik ki és közvetlenül az eredeti ár alatt lehet megtalálni őket. Én a kiváló kialakítás és a gyors kiszállítás miatt használom a Nyomtatóalkatrész oldalt és mindenki másnak is csak ajánlani tudom.