Csak egy expo-ra mentem, de pólónyomtatás tippekkel tértem haza

Szeretek expokra járni. Ezeken a kiállításokon többnyire olyan emberekkel sodor össze a sors, akikkel hasonló az érdeklődési körünk. Sok új barátra lehet szert tenni, ha kellően nyitottak vagyunk a közeledésük felé.

Az expokon mindig nagyon jókat tudok beszélgetni, nem csak arról az aktuális témáról, ami miatt éppen oda mentem, hiszen tudjátok, milyen egy jó beszélgetés, a végén úgyis teljesen elkanyarodunk a témától.

Így kötöttünk ki az egyedi póló nyomtatásnál és annál, hogy mennyire megbízható a lolmarkt.hu.

Nemrég volt ugyanis a fantasy expo, ahol főként fantasy filmek, sorozatok, regények vannak a középpontban, rajongok ezekért, így én is elmentem a rendezvényre egy általam tervezett star wars-os pólóban. Ilyenkor sok ember van, aki a kedvenc karakterének öltözik be, kicsit olyan, mintha farsang lenne.

A sok program, beszélgetés mellett a témában több árus is képviselteti magát. Lehet venni mindenféle merch-t, különböző eredeti gyűjtői holmit, figurákat, plüssöket, bögréket és pólókat is.

Az egyik lány, akivel egymás mellett állva nézelődtünk egy standnál, megszólított, mert tetszett neki a pólóm, és Ő is nagy star wars fan, így beszélgetésbe elegyedtünk és kiderült, hogy ugyanott csináltatta Ő is a pólóját, ami rajta volt, csak az övén a gyűrűk ura egyik karaktere díszelgett.

Megvitattuk egymással, hogy mennyire jó a lolmarkt.hu, hogy ő is mindig ott csináltatja az egyedi pólókat, mert sokkal olcsóbb, mintha megvenne egy eredetit, illetve sokkal jobb abból a szempontból, hogy a póló tényleg olyan lesz, amilyen neki tetszik. Van egy barátnője, aki nagyon jó a digitális rajzolásban és ért a photoshop program használatához is, őt szokta megkérni általában, hogy csináljon neki mintákat, amiket utána a pólókra tesz.

A lolmarkt.hu nekem és neki is a kedvence, mert itt nem csak online lehet pólókat rendelni, hanem van boltjuk, ahol pár perc alatt elkészítik a pólót a választott mintával. Nagyon gyorsan és pontosan dolgoznak. A nyomat nagyon jó minőségű, nem esik le, pedig sok olyan hely van, ahol nem figyelnek, meggyűrik az anyagot és ennek következtében az első mosás után a ragasztás elenged és darabokban esik le a minta.

Szerencsére a lolmarkt.hu nagyon megbízható a kivitelezés terén, így nem kell aggódnom, mikor tőlük vásárolok, mosás után is ugyanolyan szépek a minták és tényleg csak a képzeletünk szabhat határt annak, mi kerül a pólóra.

lolmarkt.hu
lolmarkt.hu

Nagyon jól esett, hogy volt, aki megdicsérte a pólómat, máskor is fogok ilyen saját tervezésű pólóban menni.