Az expóra is biztonságban szeretnénk megérkezni

A biztonság mindig első helyen áll, legyen szó bármiről is. Éppen ezért, amikor egy hosszabb útra indulunk, mindig elviszem az autót szerelőhöz, hogy megnézze minden rendben van-e. Amikor az expóra készültünk, akkor sem tettem másként.

Nagyon sokáig volt egy kedvenc helyem, ahová előszeretettel vittem a kocsimat, viszont amikor elköltöztünk a fővárosba, akkor le kellett róla mondanom. Újra keresnem kellett egy olyan autószervizet ami megbízható, ahol a szerelők segítőkészek, nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek és márkafüggetlenek.

Kis keresgélés után rátaláltam az interneten a metaautoszerviz.hu oldalára. A Méta Autószerviz pontosan olyan, amilyenre nekem szükségem van. Az oldalukon nagyon sok információt meg lehet találni. Minden szolgáltatásukról van egy kisebb ismertető, így ha valami baja van az autónak a szolgáltatásoknál meg tudod nézni, hogy az adott problémának milyen jellegzetes jelei vannak. Így könnyen be tudod azonosítani az általad tapasztalt hibát és máris gyorsabban tud menni a közös munka. Illetve te is előre tudhatod, hogy mire számíts. A honlapon az árak is fel vannak tüntetve. Ennek köszönhetően nem fog meglepetés érni, hiszen nem a helyszínen szembesítenek a helyrehozatal áráról.

Ha mégis plusz javításra lenne szükség, akkor minden szerelés előtt tájékoztatnak és eldöntheted, hogy szeretnéd e. Semmit nem csinálnak a megkérdezések nélkül. Ez szerintem nagyon korrekt és mindenhol így kellene csinálni.

Ha kíváncsi vagy az oldalukra itt utána nézhetsz: metaautoszerviz.hu.

metaautoszerviz.hu

Milyen szolgáltatásokat vállalnak a Méta Autószerviznél?

Több, mint 10-féle szolgáltatás közül lehet választani, ezek közül néhány példa: autó átvizsgálás, állapotfelmérés, autó villamosság szerviz, autó diagnosztika és hibakód kiolvasás, fék javítás és szerviz, olajcsere, vezérlés csere és szervizelés, kuplung javítás, csere, szerviz.

Amennyiben ezek közül valamelyikre szükséged lenne, akkor nézz szét az oldalukon és mindent megtudhatsz a szolgáltatásról. Megtudhatod, mit tartalmaz a szolgáltatás, mire számíthatsz, miről ismerheted fel az adott hibát, hogyan lehet elkerülni legközelebb stb.

Ha bejelentkeznél hozzájuk, akkor azt két módon is megteheted: telefonon vagy pedig az oldalon keresztül. A megadott szabad időpontok közül kiválaszthatod azt, amelyik neked jó lehet. Ennyire egyszerű az egész.

Ha még több információra lenne szükséged, akkor a Méta Autószerviz oldalán minden fontos információt megtalálsz. Mivel ez egy márkafüggetlen autószerviz, ezért nem kell attól sem aggódni, hogy a te autódat nem fogják fogadni.

Én szeretek biztosra menni, ezért ha találok olyan autószervizt, ahol megbízok a szerelőkben, akkor az összes kocsimat oda szeretném vinni. Ezt csak egy márkafüggetlen szervizzel tudom megtenni. Éppen ezért volt számomra fontos szempont a márkafüggetlenség.

Ha Te is hasonlóképpen gondolkozol, akkor mindenképp ismerkedj meg a Méta Autószervizzel. Nekem még sosem okoztak csalódást.