Megfogtam az isten lábát ezzel a bőr övtáskával

Nem is olyan régen jutottam egy nagyszerű oldal birtokába. Szerintem Magyarország legjobb bőrtáskás weboldala. Ez szubjektív, de szerintem bárki, aki meglátogatja a bagbox honlapját nem fog csalódni. Egy bőr övtáska kellett nekem praktikai okok miatt, de azért szerettem volna, ha nem csak egy ilyen papás hasi-tasi lenne, hanem valami vagány dolog. Találtam szebbnél szebb, jobbnál jobb darabokat. Nem is tétlenkedtem sokat, mert minek, hiszen egy ilyen lehetőségnél, ha tétovázok, csak a saját időmet húzom. Gyorsan kiválasztottam a legszimpatikusabbat a számomra, és meg is rendeltem. A kártyás fizetést választottam, mert számomra az a legegyszerűbb, bár ilyenkor mindig félek, hogy a futár véletlenül másnak adja oda a csomagot, hiszen neki már úgy is mindegy, mert ki van fizetve. De nyilván ez csak szélsőséges esetben van így, ennél a táska webshopnál, ahol lehet még kapni más egyéb bőrből készült kiegészítőt, biztosan nem fordulhat elő. Azaz nálam 1-ből 1 a kiszállítás sikeressége!

Fel is iratkoztam a különleges csoportjukba, azaz a VIP zone-ba, hogy e-mailben tájékoztassanak az akciókról! Nem mondom azt, hogy drágák ezek a táskák, de azt sem, hogy a minőséget olcsón lehet vásárolni. A minőségi bőrökből készült termékek idő és értékállóak, e tulajdonságokat, pedig meg kell fizetni!

Hogy miért volt szükségem tartós bőr övtáskára?

Mert gyakran járok kütyü expóra, ahol néha jó ha van nálam egy két mérőeszköz, szerszám, hogy minél jobban megismerjem a kiállított darabokat. Sok innovatív termék megindítja a fantáziám, aztán helyszínen kell méreteket vennem, hogy agyba elinduljon a tervezés és elfogadjam az ötletem vagy sem. Többnyire elszoktam és otthon meg is valósítom, mert ha még nem derült volna ki, szoba bütykölő vagyok. Nincs jobb kikapcsolódás, mint otthon létrehozni valami szerkezetet, ami segíti a hétköznapjaimat, vagy esetleg másét, mert adtam már el, vagy pedig csak dekoratív elemeket gyártok, hogy feldobjam a lakást. Most, hogy így jobban belegondolok, nem csak kütyüs expókra szoktam járni, hanem igazából mindenre, ahonnan tudok inspirálódni. Amióta meg van az övtáskám, azóta egyenesen szabadnak érzem magamat ezeken a kiállításokon, mert minden paramétert meg tudok szerezni, (ha kell titokban) hogy otthon megvalósítsam az én elképzelésem.

Próbálkoztam ezek előtt nem bőr övtáskákkal, de azok nem bírák a tempómat, a cipzárjuk hamar tönkrement, kiestek a fogai. Ebben a bagboxos darabban azt kedvelem, hogy csatos és antikolt bőr. A csat az azért jó, mert nem tud úgy tönkremenni, mint a cipzár, az antik szín pedig kopásállóvá teszi, hiszen már alapból kopottas. Plusz, amit még szeretek, igazából ez nem nagy találmány, de számomra ez új, hogy az övemre kell ráfűzni, nem rendelkezik külön pánt résszel. Kényelmes, praktikus, jó. Nem tudom már hova ragozni a minőségét, és a lelkesedésemet se érte.

Azóta több haveromnak ajánlottam, hogy vásároljanak a bagboxról, ha tartós bőrtermékekhez szeretnének jutni. Többen tartózkodtak tőle, miszerint a bőr túl öreges, pedig egyáltalán nincs így. Semmivel nem korszerűtlenebb, mint díszes minőségtelen alapanyagú társai. A bőrre úgy kell gondolni, mint egy hosszú távú befektetésre, hiszen ha karban van tartva, 10-20-30 évig is használható lesz! Ráadásul az évek alatt elég jól tartja az árát. Ha az ember megunná, gyorsan el tudja adni, és vehet is egy újat az oldalról, ami már kedvesebb lesz neki.

Az expókra járásom nagyon kényelmes lett így, sőt igazából, az egész életem, mert kicsiny szeretett övtáskámba minden fontosabb kiegészítőt bele tudok rakni! Ajánlom mindenkinek a minőségi bőr táskákat és azokat is a bagbox.hu oldalról rendeld meg!