Hidratáló krém, mint születésnapi ajándék

A barátnőm mesélte, hogy egyszer elment vásárolni egy nagy bevásárló központba, ahol bevásárolt a hétvégi születésnapi bulira, amit egy kedves barátnőjének szervezett. Ugyan még nem volt meg az ajándéka, de nem esett kétségbe, még volt ideje azon gondolkozni, hogy milyen ajándékot vegyen neki.

Szokásához híven, hiába csinált bevásárló listát, megint olyan felesleges dolgokat vett, amit úgysem fog soha használni. Megvette az üdítőket, a nassolnivalókat, sőt, gondolták, hogy grilleznek egyet a kertben, úgyhogy ahhoz is megvette a hozzávalókat. Beállt a sorba, és elégedetten konstatálta, hogy a bulihoz minden kellék megvan már. Kivéve a születésnapi ajándék.

A sor nagyon nem haladt, nem értette, hogy miért, pedig a kasszás elég gyorsan dolgozik és a fizetések is hamar mennek. Fogalma nem volt róla, hogy fizetés után miért áll ott minden vevő még legalább három percet. Nem ért rá, sietett volna haza, mert még fel kellett díszíteni a lakást és ez volt az egyetlen nap a héten, amikor ilyenekre ideje lett volna.

Addig-addig állt a sorban és várta, hogy végre hazamehessen, hogy a pénztár melletti polcokat is kifosztotta, és a különböző csokoládékból egy-egy példányt a kosarába is tett. Amikor sorra került, azt hitte csak rosszul hallja a vásárlás végösszegét, és végre beismerte, hogy a vásárlás nem az erőssége. Kifizette a cehhet, és már szaladt volna az autóhoz, hogy gyorsan bepakol és elindul haza, hogy feldíszítse a lakást, azonban a pénztár melletti hostess hölgyike nem engedte el. Átnyújtott a barátnőmnek egy fényes zacskót, amiben több minden is volt, de ránézésre meg nem mondta volna, hogy mi van benne. A hölgy azt mondta, hogy ma minden nő, aki itt vásárol és meghaladja a megszabott vásárlási limitet, az kozmetikai csomagot kap ajándékba.

Nagyon meglepődött, de igazán jól esett neki. Ugyan ott a pénztár előtt már nem volt ideje belekukucskálni a zacskóba, de megköszönte és gyorsan tovább is állt. Nem bírta megállni, az autóba beülve rögtön megnézte, mit is rejt az a fényes zacskó. Hát elállt a lélegzete, ugyanis két hidratáló krém volt benne, amik kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak és egyaránt reggel és este is lehet őket használni. Mindkét hidratáló krém díszcsomagolásban volt, és egyből beugrott neki, hogy ez most nagyon jól jött a számára.

Hogy miért? Mert meg is volt már a születésnapi ajándék, amit a barátnőjének oda tud adni. Nem azért, hogy így bújjon ki a feladat alól, hanem mert a barátnője pont ilyesmire vágyott. Hát neki sem kellett több, amint hazaért, be is csomagolta a hidratáló krémet, és boldogsággal töltötte el, hogy olyan ajándékot fog adni a barátnőjének, aminek biztos, hogy örül.

Eljött a hétvége és végre minden készen állt arra, hogy egy hatalmasat bulizzanak, jókat egyenek és igyanak és már tűkön ülve várta, hogy átadhassa az ajándékot. A grillezés közben elkezdték az ajándékozást, és a barátnőm átadta a születésnaposnak az ajándékot. Ő nagyon örült neki, sőt, azt is mondta, hogy szerencse, hogy kiderült, hogy ezt kapja ajándékba, mert majdnem elment a boltba, hogy vegyen magának egyet. A buli jól sikerült, mindenki nagyon jól érezte magát, és másnap közösen össze is pakoltak és kitakarítottak, rendeltek egy pizzát, és néhány lány nekiállt kutatni az interneten a hidratáló krém után, ugyanis felkeltette az ő érdeklődésüket is.