Cégalapítás székhelyszolgáltatás és ügyvédi tanácsadás ugyanott

Azokat a kiállításokat szeretem, ahol nem csak néhány színes prospektussal érek haza, hanem valóban olyan további információkkal gazdagodtam a beszélgetések során, amikkel valóban fogok tudni tovább lépni és ötletelni. Azt szeretem, amikor ezek az emberi kapcsolatok lesznek meghatározók egy ilyen alkalommal, vagy sokkal inkább nevezném őket kontaktálásnak és ezeket viszem magammal, valamint az innen származó információkat. Ezért nagyon hálás vagyok, hogyha egy adott témakörben sok, vagy akár minden adatot meglelek, de mégis, azzal tudok igazán tovább menni, hogyha esetleg beszélhetek is valakivel, egyeztethetek is az adott dologról. Ha már úgyis a cégalapítás székhelyszolgáltatás a téma, akkor ide remek példaként tudom felhozni a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalát, akikkel pontosan ilyen tapasztalatom van.

A cégalapítás székhelyszolgáltatással egy olyan komplex szolgáltatói csomag, amely keretében arra nyílik lehetősége a vállalkozónak, hogy ne egy saját tulajdonban lévő ingatlanban, vagy bérleményben indítsa el a vállalkozását, hanem egy bérelt helyen. De ez a bérelt hely nem úgy értendő, mint egy hagyományos értelemben vett albérlet, hanem sokkal inkább úgy, mint egy iroda, amit időnként igénybe vehetünk tárgyalásokra és mellette pedig használjuk a címét, mint a cégünk székhelye.

Jogosan merülhet fel a laikusokban a kérdés, hogy de mégis miért lehet szükség arra, hogy a cégalapítás székhelyszolgáltatás együtt járjon. Nos, ez nem kell, vagy nem szükségszerű, csak egy opció azok számára, akik nem rendelkeznek saját tulajdonban lévő irodával, vagy egyszerűen nem is akarnak ezzel az egésszel foglalkozni, mert hogy a tevékenységük oldaláról nézve teljesen mindegy, hogy hol vannak – mert mondjuk csak egy laptop kell a munkájuk elvégzéséhez. Nekik a székhelyszolgáltatás egy szuper lehetőség, aminek ki kell fizetni előre a megbeszélt hónapra vonatkozó díját és addig aztán nyugodt szívvel lehet használni a címet.

Azért lehet ezt érdemes már a cégalapítás során így csinálni, mert minden cégmódosítás egy olyan pont, amit a cégbíróságon is végig kell vinni. Amit a cégbíróságon végig kell vinni azt én, Kovács Piroska Mariska egymagamban nem fogom tudni megtenni, mert csak egy földi halandó vagyok, nem pedig ügyvéd. Szóval sejtitek már, hogy mire akarok célozni: a cégmódosítás pénzbe kerül. A módosítás jellegétől függően méghozzá nem is akármennyibe, szóval érdemes a cégalapítás székhelyszolgáltatás dolgát egyszerre elintézni már az elején, ha ez valóban kérdés lehet a vállalkozó számára.

Nekem az volt és ezért nagyon hálás voltam érte, hogy minden ezzel kapcsolatos infó fenn van a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán, de talán a hálám még inkább annak szólt, hogy telefonon, majd aztán személyesen is feltehettem a még felmerülő kérdéseket egy olyan szakmai stábnak, akik valóban mindenre tudtak mondani valami kézzel foghatót, ráadásul olyan nyelvezettel, amit én is megértettem.

A székhelyszolgáltatás náluk két városban igényelhető egyelőre. Az egyikben az a tuti, hogy nem kell IPA-t fizetni, mert direkt úgy választották ki, hogy az ilyen igényű ügyfeleknek is legyen egy jó opció. Ez a település egyébként Újlengyel, ami nincs messze Budapestről sem, ha valaki egyébként a fővárosban mozogna. Ha viszont nem indokolt az, hogy ne kelljen IPA-t fizetni, akkor ott van a Budapesten választható lehetőség. Ennek talán az lehet az előnye, hogyha esetleg kellene a városban egy nyugodt és elegáns tárgyaló, akkor azt is a székhelyszolgáltatás keretein belül bármikor igénybe vehetjük.

Ezen információk ismeretében remélem, hogy már ti is egy fokkal jobban tudtok dönteni, ha a cégalapítás székhelyszolgáltatás ügy merül fel az életetekben. A szekhelyszolgaltatas24.hu minden tekintetben a maximumot hozta nálam, ezért ajánlom őket másoknak is. Ha pedig épp egy expon vennétek részt, ne felejtsetek el nyitni a másik felé, mert garantáltan sokkal több élménnyel és tanáccsal távozhattok majd, mintha csak lesütött szemekkel végig járnátok egy ilyen alkalmat.

cégalapítás székhelyszolgáltatás