Ez az expo érdekesebb volt, mint vártam

Egy barátom nagyon mondogatta, hogy menjünk már el egy kiállításra, aminek a témája leginkább a különböző bőrből készült holmikra fókuszált. Őszintén szólva fogalmam sem volt arról, hogy a barátomat miért villanyozza fel ez a bőrdíszmű expo. Eddig nekem teljesen rejtve maradt ez a mániája, és fogalmam sincs honnan jött ez az egész neki.

Ennek ellenére elmentem vele, mert igazából nem is volt semmilyen más programom akkor hétvégére, és amúgy is, mi általában mindig jól el tudjuk tölteni az időt.

Ahhoz képest, hogy úgy mentem oda, hogy ez az egész nem fog engem különösebben foglalkoztatni, találtam ott pár igazán szép bőrből készült árut is. Voltak ott például kabátok és övek, melyeket egyedileg készítettek el az erre szakosodott mesterek. Így nem is csoda, hogy jellemzően horribilis árakon adták ezeket a készítményeket, de hát az egyediségét és a szépséget meg kell fizetni.

A barátom vett is magának valamilyen kabátot, ami az én ízlésemnek talán még kissé túl díszes is volt. Az ára eléggé brutális volt, nem is kellett volna már sok ahhoz, hogy elérje a lakásom havi bérleti díját.

Talán egyedül a férfi pénztárcákat hiányoltam erről az expóról. Ebből alig lehetett találni, de azok sem tetszettek különösen, főleg ahhoz képest, amennyibe ezek kerültek. Pedig ha valamire szükségem lett volna egy ilyen rendezvényről, akkor az egy pénztárca.

Miután hazaérkeztem, nem akartam lemondani arról, hogy szerezzek magamnak egy szép, bőrből készült pénztárcát, így nekiláttam keresgélni az interneten. Volt több lehetőségem is, de találtam egy olyan internetes áruházat, ami messze kiemelkedett a többitől: a cipomarket.hu oldalát.

Az elsődleges célom az volt, hogy egy új, kiváló minőségű férfi pénztárca tulajdonosa legyek, amihez ennél jobb helyet nem is találhattam volna. Azonban, ha már itt jártam, nem bírtam ki, hogy kicsit nézelődjek az oldalon, hiszen itt a többi árucikk között is érdemes szétnézni, mert azokra szintén jellemző a magas minőség. Találhatunk itt még cipőket, csizmákat és bakancsokat is. Itt az összes terméktípusra jellemző az, hogy a nőkre és a férfiakra is gondoltak, hiszen mind a kettő nem esetében hatalmas a lehetőségek tárháza.

Végül vásároltam is egy sportosabb cipőt, mert rájöttem, hogy arra is szükségem van, mert a régi kezd már tönkremenni.

Ezt követően visszatértem a pénztárcákhoz, hiszen eredetileg is azért látogattam fel erre a weblapra. Ahogy említettem, ebben az áruházban jellemzően igen nagy a választék, azonban a termékek közötti böngészés így is egyszerű, mert kitűnő beállítási lehetőségeink vannak abban a tekintetben, hogy pontosan mit is szeretnénk látni. Ha szeretnénk, beállíthatjuk például azt, hogy milyen márkákból szeretnénk nézni a kínálatot, de ugyan ezt megtehetjük például a színekkel és a méretekkel is.

Volt itt azonban még valami, amin megakadt a szemem: az oldal lehetőséget ad arra is, hogy a kedvezmények mértéke alapján listázza nekünk a termékeket. Itt láttam azt, hogy akár 31%-tól 40%-ig terjedő kedvezménnyel rendelkező termékeket is kiszűr nekünk a weboldal rendszere. Elsőre el sem akartam hinni, hogy ilyen hatalmas kedvezmények is lehetnek itt, de mikor ráklikkeltem erre a lehetőségre, láttam, hogy ez tényleg így van. Úgy éreztem, hogy egy ekkora árengedménnyel mindenképpen élnem kell, így azt a döntést hoztam, hogy ezek közül kerül majd ki az általam választott férfi pénztárca.

Végül néhány perc gondolkodás után meg is született a döntés. Kiválasztottam egy olyan darabot, ami nem csak kívül, de még belül is bőrből készült, így kijelenthetem, hogy igazán minőségi egy áru. A mérete XL, ami nekem pont megfelelő, mert eddig is mindig ilyen nagyságú pénztárcákat használtam. A színe kék, ami szerintem tökéletes választás egy férfiaknak szánt termék esetében.

Nagyon díjazom azt, hogy az áruház nem csak a külső részéről mutat be fotót, hanem a belső részéről is. Ez nekem nagyon sokat segített a döntésben, hiszen így láthattam azt, hogy a pénztárca több különböző rekesszel is rendelkezik, ami nagyon előnyös, ha abban rendet szeretnénk tartani.

férfi pénztárca

Az is nagyon tetszett nekem, hogy a termékleírásnál az oldal kiszámolja helyettünk, hogy pontosan mennyit is takarítunk meg egy adott terméken, az árengedménynek köszönhetően. Az általam kiszemelt férfi pénztárca esetében ez az összeg például majdnem 4200 forint, amiről én azt gondolom, hogy komoly megtakarításnak számít.

Erről a helyről egyébként csak online tudunk vásárolni, de ez egyáltalán nem baj, mert a termékeknek a kiszállítása kitűnően meg van szervezve. Két lehetőségünk van arra, hogy átvegyük azt, amit megvásároltunk. Az első a házhozszállítás, amit én is választottam. Ezzel az égvilágon nem volt semmilyen problémám, hisz a csomagom rendben és sértetlenül megérkezett. A második lehetőség egy csomagponton történő átvétel, amit szintén nyugodtan választhatunk, ha az a szimpatikus.