Így lett új medencénk a BestMarkt-ból

Még télen elutaztunk a férjemmel egy szép kis szigetre nászútra. Nagyon sokat spóroltunk rá, tényleg évekig, tekintve, hogy az esküvő sem volt egy olcsó móka, de mindenképpen valami egzotikus helyre szerettünk volna menni, valahova ahová nem jut el akármikor az ember. Ezt azon azon az esküvő expon találtuk ki, ahol még a tervezgetés időszakában voltunk. Egyébként ajánlom minden leendő házaspárnak, hogy nézzenek el egy ilyen expora, mert ha szerencsétek van, akkor megtaláljátok az összes szolgáltatót, akire a nagy napot szeretnétek bízni. Szóval, ezen a kiállításon volt utazási iroda is, nézegettük az ajánlatokat és a képeket, és így választottuk ki a helyszínt. Az ilyen rendezvényeken egyébként, ételeket is lehet kóstolni, ruhaszalonoknak is vannak standjaik, öltönyösöknek, és ami a legjobb, hogy általában vannak különféle játékok, és kedvezményeket is lehet akár nyerni. Most nem mindegy, hogy egy öltönyért mondjuk 300 ezret, vagy 250 ezret kell fizetni. Na, de hogy ne csak az exporól meséljek: a nászút szuper volt, tényleg. Mintha egy másik világban lettünk volna, úgy éreztük magunkat. A környezet nyilván teljesen más volt, az ételek kicsit szokatlanok, de fantasztikusak voltak, és hát a táj, az valami elképesztően csodás volt. Mindenhol tengerpart és óceán, ameddig a szem ellát. Nagy álmom, hogy idősebb koromban kiköltözhessek egy ilyen szigetre, nehezen tudom elképzelni, hogy bármi bajom lenne. Elvégre az ottlét sokkal olcsóbb, mint az odajutás. Amikor kirándultunk, akkor is nagyon kedves kis házakat láttunk. De amit egyszerűen imádtunk, az az volt, hogy a szállásunkról közvetlenül ki tudunk lépni egy medencéhez, onnan pedig szinte rögtön az óceánba. Ekkor döntöttük el, hogy ha törik, ha szakad, amint beköltöztünk a családi házunkba, lesz egy medencénk. És hogy jutottunk el idáig? Hát egy sima esküvői expónak köszönhetően. Ha szigorúan nézzük gyakorlatilag tényleg így volt. Persze, azt tudtuk, hogy pontosan úgy nem tudjuk kivitelezni a medencét, ahogyan ezen a csoda-szigeten is volt, de a medence az kellett, ezt eldöntöttük. A házba nem olyan rég költöztünk be, és el is érkezett a pillanat.

A szomszédunk is nem olyan régen vásárolt egy medencét, el is küldte nekünk az oldal linkjét, ez volt az: https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588. Szóval, ez a BestMarkt nevű webáruháznak a linkje, ahol, mint rájöttünk nem csak medencét, de mindenféle elektronikai berendezést is lehet vásárolni. Például konyhai gépeket, mosógépet, laptopot, mobiltelefont. De vannak játékok, kerti eszközök és szerszámok, de még irodaszerek is. Szóval elég széles a kínálat. Mielőtt elkezdtük volna nézegetni a medencéket, kicsit nézelődtünk még az oldalon. Szeretjük felmérni, hogy honnan rendelünk. Ami nekem nagyon tetszett, hogy találtunk képeket a munkatársakról. Ez nekem borzasztó szimpatikus, ezzel adnak “arcot” a cégnek, persze átvitt értelemben, de valahogy így emberközelibbnek és ügyfélbarátnak tűnik nekem az egész. Ez a döntést nem befolyásolja, de sokkal jobb így. Azt is megtudtuk, hogy lehet előre utalással fizetni, de utánvéttel is, úgyhogy mindenki megtalálja a számára szimpatikus megoldást. A házhoz szállítást pedig a GLS végzi. Természetesen, hogyha a BestMarkt webshopjából rendelünk, tehát interneten keresztül, akkor élhetünk a 14 napos elállás jogával, ha szükséges. Ennek persze megvannak a maga feltételei: például kell a számla, és nyilván, az érintett terméknek sértetlennek kell lennie.

Egyébként, a BestMarkt nem csak webáruház, hanem fizikai formában is van ám üzletük. Egy elég központi helyen, a Petőfi híd közelében, tudjátok, ott jár a hév meg a villamos, úgyhogy elég nagy az átmenő forgalom. Szóval az üzlet a IX. kerületben a Ferenc téren van, ami nekem egyébként útba is esik munkából jövet. Persze, egy medencét nem lehet csak úgy kézben haza vinni, de jó tudni, hogy ha valami apróságot vásárolnék, akkor személyesen is át tudom venni ott, megrendelés után.

Na, de térjünk vissza a https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588 oldalra a medencékhez. Szerencsére 12 darab medence közül lehetett válogatni, nem pedig több száz között (igen, igen, van olyan termék amiből megszámlálhatatlan darab van). Bár a választás így sem volt olyan egyszerű, mert egyik jobban tetszett, mint a másik. Azt tudtuk biztosra, hogy nem szeretnénk felfújható medencét, és fontos, hogy kerek kell, hogy legyen. Úgyhogy így már pár darabbal csökkent is a választásra váró termékek köre. Mi a fém vázas medencéket nézegettük elsősorban, méghozzá azért, mert mint megtudtuk a BestMarkt oldalán található tájékoztatóból, ezeket akár a földbe is be lehet ásni. Mennyivel egyszerűbb nem, mint rendesen építeni egyet? Azt írták az oldalon, hogy ezeknek elég merev és stabil az oldalfaluk ahhoz, hogy ezt meg lehessen tenni.

Ki is választottunk viszonylag gyorsan, egy jó nagy 427 centiméter átmérőjű, fémvázas medencét, amire legnagyobb örömünkre két év gyártói garancia is szólt. Az árát mondjuk, amikor megláttam én majdnem hanyatt estem. Na nem azért, mert drága volt, pont ellenkezőleg: sokkal, de sokkal olcsóbb volt, mint amire én számítottam.

Néztünk még persze egyéb kellékeket is itt (https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588), mert hát kellett szűrő is a medencéhez, hogy tiszta legyen a víz. Na meg, amit mindenképpen be akartunk szerezni, az egy ponyva volt, amivel szépen le lehet takarni a medencét. De szerencsére ezt is be tudtuk szerezni a BestMarkt-tól, ráadásul nagyon is jó áron. Igazából szerintem mindent megvettünk, ami csak kellhet egy tiszta, jó vizű medencéhez. Beszereztünk egy ilyen vegyszer adagolót (a férjemet kell kérdezni), ilyen hálót, hogy ki lehessen halászni, ha valami mégis belemegy a vízbe.

És bevallom, hogy mielőtt leadtuk volna a megrendelést, én még egy kicsit nézelődtem az oldalon, másfelé. Nagyon szerettem volna már rég egy gyümölcscentrifugát, és mivel sokkal olcsóbban jöttünk ki a medencézésből, mint azt gondoltuk, így gondoltam, hátha a kis konyhai gépem is ilyen jó áron van, és belefér. Hát gyerekek, alig tudtam választani, mert ebből is borzasztó sokféle volt! Komolyan, ritkán találkozik az ember ennyi termékkel egy webáruházban! De végül, természetesen ezt is sikerült kiválasztani, úgyhogy hozzá is adtuk szépen a medencéhez.

A kiszállításra sem kellett sokat várni, a webshopon ígért 3-4 munkanapos szállítás teljesen valós volt, ugyanis a 3. napon meg is érkezett hozzánk a vadonat új medencénk. Minden nagyon szuperül ment egyébként a vásárlás során: nem dobott ki a fizető oldal, nem irányított át egy tök ismeretlen oldalra. Sajnos párszor már ez előfordult más webshopoknál, úgyhogy meglepődtem, hogy milyen egyszerű egy korrekt webshopból a vásárlás. Tuti, hogy nem ez volt az utolsó rendelésünk innen. Most, hogy így jobban belegondolok, el kéne menni személyesen is az üzletbe körülnézni.

Na de, most már nincs más hátra, mint élvezni a BestMakrtból vásárolt medencét, és a szintén itt vásárolt gyümölcscentrifuga készítette gyümölcslevet.

https://www.bestmarkt.hu/kert-barkacsolas/medencek-es-kiegeszitok-c1587/medence-c1588